Över 20 års erfarenhet i branschen inom värmepumpar

Vi är en förmedlingstjänst för installationer, service och försäljning av luftvärmepumpar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och säker. Våra tekniker är certifierade och erbjuder trygg och snabb service. Garanterad kvalitet. 

Vi är en förmedlingstjänst för installationer, service och försäljning av luftvärmepumpar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg och säker. Våra tekniker är certifierade och erbjuder trygg och snabb service. Garanterad kvalitet. 

Våra tekniker jobbar i Stockholm, Uppsala och även i angränsande län. Kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert. Våra tekniker hjälper dig gärna. 

Lång erfarenhet av uppvärming

Vi som skapat luftvärmepumpinstallation har erfarenhet av luftvärmepumpar sedan 20 år tillbaka. Vår affärsidé baseras på att samla kompetenta medarbetare och installatörer för att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker när du handlar eller installerar din luftvärmepump hos oss. 

Vi står för förmedling mellan installatörer och kund. Ta kontakt med oss så kommer en närliggande partner att återkomma. Vår tjänst är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något.